Møter og avklaringer

Idag har vært vært en viktig dag for videre fremdrift prosjektet. Arkitekten vår Bengt Michalsen tok turen til Tromsø for å møte de forskjellige håndverkerne innen tømrer, elektriker og VVS/rørlegger. Bakgrunnen for møtet var å gi et innblikk i metoden å bygge massivtre, og elememinere evt. usikkerhetsmomenter knyttet til denne metoden. Det ble et flott og konstruktivt møte, dessverre glemte byggherren å dokumentere det med foto..

Deretter fikk arkitekten en rask befaring innom tomta for å se beliggenheten og omkringliggende område. Det ble også en prat med byggmester Berntsen på tomta. Og hvilken dag for dette ble, Tromsø viste seg fram fra sin beste side med sol og deilig ‘sommer’-varme, og med en flott utsikt til hav og fjell!

Etter lunsj var det klart på siste møte for dagen; fagskolen (Kvaløya videregående skole) og Universitetet i Tromsø. Vi ønsker å koble på disse utdanningsinstitusjonene for å formidle og vise de som er under utdanning de mulighetene som finnes i massivtre og plusshus. Også dette ble et fruktbart og godt møte, og datoen for konferansen «Fremtidens byggeri med fokus på energi og miljø i nord» ble satt til 22. november. Vi vil skrive mer om denne konferansen i et senere blogginnlegg.

Både arkitekt og vi som byggherre var godt fornøyde med dagen; dette markerte starten på resten.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s